Veelgestelde vragen

Lees ze hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van FestiFairs. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

Waar koop ik mijn tickets?

Tickets voor Gelderpop presents 90’s & 00’s indoor bestel je via deze site

Wat kan ik doen als ik mijn tickets kwijt ben?

Ben je je tickets kwijtgeraakt of kun je deze niet terugvinden in de mail? Je kunt jouw tickets opnieuw opvragen via deze link

Moet ik mijn tickets printen?

Denk aan het milieu voordat je jouw tickets print! We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houdt er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon. Wanneer je het ticket toch graag print, dan kan dat natuurlijk ook.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimale leeftijd is 18 jaar! Het kan dat je bij de ingang van het evenement om geldige legitimatie wordt gevraagd (denk aan jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort), dus neem deze met je mee. 

Mag ik foto's maken? 

Graag! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via info@festifairs.nl

Hoe kan ik betalen?

Op Gelderpop presents 90’s & 00’s indoor kun je eten en drinken halen met de hulp van munten. Deze haal je bij de muntenkassa’s, waar je met pin of contant kunt betalen. 

Let wel op: de munten zijn niet inwisselbaar.

Mag ik het evenement verlaten en later terugkomen?

Om de veiligheid te garanderen kun je helaas niet weg om later weer terug te komen. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het de hele avond vol te kunnen houden!

Wat als ik medicijnen of een allergie heb?

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving en medicijnoverzicht/doktersverklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden. 

Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het eventterrein.

Mag ik eten en drinken meenemen?

Dat mag niet. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen.

De enige uitzondering hierop is als je een bepaalde voedselallergie hebt. Is dat het geval, stuur ons dan een berichtje via info@festifairs.nl met een beschrijving en doktersverklaring in de bijlage. Je ontvangt van ons bericht met een akkoord per mail, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Kan ik de locatie betreden met een rolstoel?

Dat kan! De hal is volledig verhard en daardoor goed begaanbaar in een rolstoel.

Kan ik dichtbij parkeren?

Jazeker, je kan direct naast de locatie parkeren. Kom je met de auto? Bestel dan online jouw parkeerticket of betaal deze in cash bij de parkeerwachter.

Wat mag ik wel en niet meenemen? 

Het is bijna onmogelijk om een complete lijst op te leveren met wat je wel en niet mee mag nemen. Met onderstaande richtlijnen kun je hopelijk uit de voeten: 

Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's... oh, en deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten! 

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten (mits de vloeistof in een afgeloten nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Neem even contact met ons op via het contactformulier.

Blader ook door de algemene voorwaarden van FestiFairs B.V.: klik hier 

Hét 90´s & 00´s event van Gelderland